Nasledstvo Rock: Alan Ford #96

Naziv originala: L’ Eredita’ Rock
Tekst: Bunker
Crtež: Perucca
Broj originala: 345 (mart 1998.)

28 thoughts on “Nasledstvo Rock: Alan Ford #96

 1. Konacno epi.NASLEDSTVO ROCK Drugacija je naslovnica nego u orginalu,kao sto je bio slucaj sa epi.
  SRDACNO VAS LAKRDIJAS do sad je moja najbolja epizoda NESRECNI DOBITNIK/KOSARKA

 2. Neznam kakva je epizoda ja zivim u Republici Srpskoj tek ce u avgustu da izadje kod nas,ali sam jedva cekao da izasdje ova epizoda u prodaju zato sto se pojavljuju braca Rock

 3. Dejane ova epizoda je po meni mnogo dobra !!!! veoma je interesantna i puna misterija koje se ne mogu pretpostaviti do samog kraja !!!!

 4. Inače ta epizoda AF.Nasljedstvo Rock je jedinstvena po tome što je to jedini broj AF.u kojem se ne pojavljuje Alan Ford nimalo. Sadašnje epizode AF.koje se sada objavljuju u Hrvatskoj su uistinu odlične, a sadašnje epizode AF.koje se sada objavljuju u Italiji su i još bolje. Objektivno jedini minus sadašnjih brojeva koji izlaze u Hrvatskoj i Italiji je rjeđe pojavljivanje ostalih agenata grupe Tnt,pa su prvom planu Alan Ford i Minuette Macon.

 5. ALAN FORD se nepojavljuje ni u epi.Pokajnik. Sto se tice GRUNFA on se ne pojavljuje od 92 do 99 epi.

 6. Epizoda je extra,mozda i najbolja do sad,ali sadasnje epizode koje izlaze u italiji pomalo su postale glupe,vise nije smesno

 7. Grunf ce se sledeci put pojaviti u epizodi ,,Supermarket,, koja ce izaci oktobra 2011……

 8. Posljednji broj AF.u Hrvatskoj je AF.474.Ne smetaj,a posljednji novi broj u Italiji je AF.506.PATENT. Možeš to vidjet na linku ALAN FORD COLLECTION.

 9. Zamolio bih redakciju da objavljuju dve epizode mesecno. Bar da probate 2-3 meseca. Mogu da placam mesecno za dva broja a siguran sam da i svi koji jos uvek kupuju to mogu i hoce. Molim vas da o tome razmislite i pozivam sve AF fanove da me podrze. Tim tempom bi se mnogo brze priblizili italijanskom izdanju.

 10. A zamolio bih vas i da povecate tiraz. Ne znam kako ide prodaja, ali kod mene iako sam iz Srbije je jako tesko doci do novog broja. 2-3 broja sam morao da kupim polovna na internet aukcijama jer ih nisam nasao na kioscima.

 11. I ja bi volio da Hrvatska objavljuje mjesečno 2 nova broja AF.jer Hrvatska zaostaje za Italijom 30 novih brojeva AF.tj.2,5 godine.

 12. pitanje, koliko je do sada izaslo alan fordova? vidim da je zadnji broj 96, al ne kontam ove numeracije 300 i nesto…… koliko ih je izaslo u italiji? mozete li mi to malo pojasniti? hvala…..

 13. I mene je kada sam pocinjao da citam AF zbunjivao razlicit broj u stripu i na korici pogotovo sto je Vjesnik u istoj ediciji objavljivao i nove epizode i reprinte. To 300 i nesto je originalni broj stripa odnosno italijanska numeracija, a 96 je broj u ovoj ediciji, jer su “Color Press Group” krenuli da objavljuju od 250 broja. U italiji je ovog meseca izasao 505 broj a kod nas kao sto vidis 345 iz marta 1998. Velika razlika. Mnogo zaostajemo za italijanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *