Negativci

Superhik je najveći neprijatelj Grupe TNT. On krade od siromašnih i nemoćnih da bi dao bogatima; poređenje sa Robin Hoodom je neizbežno. Po danu je čistač i zbog toga ne voli siromašne ljude jer oni bacaju smeće posvuda. Doživeo je nesreću u kojoj se zamalo utopio u hiljadama litara alkohola iz neke fabrike. Tada je dobio veliku moć i u stanju je svakoga savladati svojim alkoholnim zadahom.
Bepa Joseph je ženski lik (životna ljubav Superhika) – takođe je svojevrsni neprijatelj grupe TNT. Krasi je impozantna veličina, bradavica na nosu i trodnevna brada.


Gumiflex je bitno opasniji, uporniji i učinkovitiji neprijatelj grupe TNT. Tajanstvena osoba gumenog lica, koja neverovatnom lakoćom menja izgled i identitet.
Arsen Lupiga, manje džentlmen, više lopov.
Konspirator
Margot – superšpijunka inspirirana likom Modesty Blaise, najdugovečniji neprijatelj Grupe TNT, susreću se s njom od prvih brojeva. Radi za onoga ko vise plaća.
Tromb, debeli čovečuljak koji želi uništiti planetu Zemlju.
Maharadža Blic – nesretni činovnik koji je odlučio opljačkati banku na električnom slonu
Trio Fantastikus – čine ga Konspirator, Dr.Alsar i Stampel – sasvim neobična grupa pljačkaša banaka
Baby Kate – šefica bande duhova, likova iz 30-tih godina 20. stoljeća. Nesretno zaljubljena u Alana Forda.
Veliki Cezar – nekad desna ruka Broja 1 i voditelj poslovnice u L.A. koji ga je izdao i time navukao bes i večnu mržnju i progon od strane grupe TNT. Često se pojavljuje u kombinaciji s nekim od negativaca u ulozi savetnika. Njegovo najače oružje je dugogodišnja saradnja s grupom TNT koja mu omogućuje dobro poznavanje metoda rada grupe i predviđanje svakog njihovog koraka unapred i to ga čini neuhvatljivim.
Barun Vurdalak – vođa bande vampira
Kronos