Alan Ford #71 – JUN 2009.

U prodaji je junski, 71. broj stripa “Alan Ford

Naziv originala Burlesque
Tekst: Bunker
Crtež: Perucca
Broj originala: 320 (februar 1996)

14 thoughts on “Alan Ford #71 – JUN 2009.

  1. Jeli ima neko da mi proda broj 71 i 72, živim u R. Srpskoj redovno ih kupujem ali ova dva broja nisu došla pa nisam kupio 🙁

  2. Ja imam sve te brojeve ali nije na prodaju. Ozbiljan sam kolekcionar stripa af. Ni u Hrvatskoj ovaj mjesec nije izašo AF.456.Samo za slabovidne. Možda če iduči tjedan. A šta da vam kažem kad i Hrvatska zaostaje za Italijom 30 AF.extra brojeva onda nije čudo da i Republika Srpska zaostaje. I ja žalim što trenutno nema mogučnosti jednogodišnje pretplate jer želim odjednom kupit sve te epizode AF.koje su izdane u Italiji u 2006.2007. i polovici 2008. kad u Hrvatskoj vjerovali ili ne nije izašo nijedan novi broj AF. I ZATO Hrvatska zaostaje čak 30 AF.Extra brojeva. Pogledajte na službenoj stranici Max Bunker press i pod uscita vidjet čete najavu AF.Extra brojeva koji če bit izdani u Italiji u 10,11,12 mjesecu a u Hrvatskoj tek treba izač AF.Extra 456.Samo za slabovidne dok u Italiji sad če izač AF.485,486,487. Eto to je to i koga zanima neka na internetu pronađe link alan ford collected možete vidjet sve naslovnice AF.Extra brojeva izdanih u Italiji.

  3. Valjda izdavačke kuče nemaju para da od Maxa Bunkera otkupe veči tiraž. Ni ja neznam što je uzrokovalo da u Hrvatskoj u 2006. 2007. i polovici 2008.g. nije izlazio AF.EXTRA. Mogu samo nagađat da bivši izdavač AF. Korpus nije mogao podmirivat dugove ili nije izvršavao svoje financijske obveze prema Maxu Bunkeru jer ne bi Max Bunker bez razloga obustavio Hrvatskoj AF. A U Italiji je čitavo to vreme AF.normalno izlazio. Sad kad je izdavač AF.za Hrvatsku izdavačka kuča Strip-agent puno je bolje ali zna se ponekad dogodit kao ovaj mjesec da ne izađe najavljen broj AF. Inače pouzdano znam premda još ta epizoda AF.U Hrvatskoj još nije izašla ali uskoro če odma iza ove epizode AF.456.Samo za slabovidne u AF.457.La banda guercio vrača se Broj jedan iz nestalih . Jedva čekam da kupim tu epizodu AF. Zna li tko od vas da li postoji epizoda AF.u kojoj je detaljno opisano ubojstvo agenta TNT Johnny Dugi?

  4. U ovoj prethodnoj poruci sam pogrešio. Link za pogledat sve naslovnice AF. izdanih u Italiji je ALAN FORD COLLECTION. Vidjet čete bit če puno odličnih epizoda AF.koje sljede da se napokon objave u Hrvatskoj.

  5. Johnny Dugi se spominje u prvoj epizodi (Grupa TNT) i u 382 (TNT rođenje), kada mu je prikazano kako je eksplodirao auto na 101. strani.

  6. Znači stvarno dosad ne postoji epizoda AF.u kojoj je opisano detaljno ubojstvo Johnny Dugi. Nevjerojatno. Čudi me da Max Bunker nije opisao ubojstvo Johnny Dugi u jednoj epizodi AF.Po meni onda je to največa tajna u povijesti stripa AF. Valjda če jednog dana opisat to u jednom broju AF.

  7. Ja sam se uvjek pitao zašto se Johnny Dugi nakon broja AF.1.Grupa Tnt nije pojavljivao u stripu AF. I onda se pojavila ta epizoda AF.382.Tnt rođenje i u njoj je prikazano kako je Johnny Dugi ušao u grupu Tnt i da je ubijen podmetnutim dinamitom pod auto. No jasno je svakom da Johnny Dugi nije ubijen u AF.382.Tnt rođenje nego puno prije. Ali isto tako se zna da Johnny Dugi nije ubijen u AF.1.Grupa Tnt kao što su u toj epizodi ubijena 3 agenta grupe Tnt Smith , Andy Sullivan i agent Fantom. Meni je nevjerojatno da dosad ne postoji epizoda AF.u kojoj je detaljno opisano sve što je prethodilo ubojstvu Johnny Dugi. Treba se nadat da će Max Bunker jednog dana u jednom broju AF.opisat ubojstvo Johnny dugi.

  8. Imam sve i jedan broj AF. Posljednje brojeve AF.koji su mi nedostajali nabavio sam prije 5 mjeseci u Srbiji ,AF.Hladni pol i AF.Viša rasa. Ne prodajem stripove. Tek nedavno sam napokon sakupio sve epizode AF.i ne dolazi u obzir da prodam ijedan strip iz moje kolekcije. Mislio sam da mi fali još jedan broj AF.u kojem je detaljno opisano ubojstvo Johnny Dugi , ali na ovom forumu su mi objasnili da zasad ne postoji broj AF.u kojem je detaljno opisano ubojstvo Johnny Dugi. Pogledaj na ovoj stripovskoj stranici http//www.stripovi.com pa idi na aukcije . Možda tako nađeš brojeve AF.koje tražiš. Ja sam na taj način nabavio AF.Hladni pol , AF.Viša rasa i još 10 starih brojeva AF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *